Tänderna missfärgas och gulnar med åren. Kaffe, te, rödvin och rökning sätter sina spår. Tandblekning är ett enkelt och effektivt sätt att få ett fräschare och vitare leende. Hos oss på iDental erbjuder vi två alternativa tandblekningsmetoder med BrilliantSmile, klinikblekning med hjälp av lampa och hemblekning med blekskenor.

Just nu har vi kampanjpris på tandblekning!

Tandblekning till kanonpris

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

Vill du veta mer om vårt kampanjerbjudande och vilken tandblekningsmetod som skulle passa bäst för dig? Fyll i vårt kontaktformulär så återkommer vi inom kort.

 

Klinikblekning via BrilliantSmile för 3995kr inkl undersökning:

Tandblekning på klinik till kampanjpris
– Fullständig tandundersökning (790kr)
– Klinikblekning med lampa (3995kr)
Totalt värde: 4785kr

Tandblekningen tar ca 1,5 timme och utförs på vår klinik i Stockholm. Observera att tandläkaren inte kan bleka dina tänder om du har hål som behöver lagas, problem med ilningar eller om du är gravid.
Klicka här om du vill läsa mer om vår klinikblekning.

Hemblekning med BrilliantSmile för 2495kr inkl undersökning:

Tandblekning hemma till kanonpris

– Fullständig tandundersökning (790kr)
– Hemblekningskit inkl blekskenor för under/överkäke (2495kr)
Totalt värde: 3295kr

Behandlingen tar ca 40min. Observera att tandläkaren inte kan bleka dina tänder om du har hål som behöver lagas, problem med ilningar eller om du är gravid.
Klicka här om du vill läsa mer om vår hemblekning.

Ring oss direkt på 08-120 205 80 eller maila oss på info@idental.se för att boka tid för tandblekning. Du kan även fylla i vårt kontaktformulär så kontaktar vi dig!