Tanblekning hemma med BrilliantSmile

Tandblekning hemma

Att bleka tänderna hemma med hjälp av BrilliantSmile är en rekommenderad behandlingsmetod för ljusare och vitare tänder för dig som vill bleka tänderna hemma i din egen takt. Denna blekningsform är även lämplig för dig som vill fräscha upp ditt leende efter en tidigare tandblekning.

En undersökning och bedömning av bettet görs av din tandläkare eller tandhygienist som ordinerar lämplig behandlingstid. Ett avtryck på tänderna tas vid samma tillfälle (om bettet är friskt i övrigt) för att beställa en individuellt anpassad blekningsskena i mjuk plast. Denna fylls sedan med en gel (BrilliantSmile tandblekningsgel) och placeras över tänderna.

Du kan välja att bara bleka en käke eller hela bettet. Behandlingen utförs i hemmet enligt de instruktioner som du får vid utlämning av skenorna och BrilliantSmile tandblekningsgelen. Vid behov kan du rekommenderas att komma på återbesök till tandläkaren/tandhygienisten för kontroll av uppnått resultat.

Tandblekningen sker (med fördel) på natten och den generella behandlingstiden är 5-7 dagar beroende på önskat behandlingsresultat.

Vill du ha vita tänder direkt? Prova vår klinikblekning!

Just nu har vi kampanj på tandblekning – Läs mer här!