Tandblekning hos iDental Stockholm

Tandblekning är ett enkelt och effektivt sätt att få ett fräschare och vitare leende då det är vanligt att tänderna naturligt blir mörkare, missfärgas och gulnar med åren. Färgen på tänderna kan dock variera av många olika anledningar, exempelvis tobak, viss sorts mat och dryck som kaffe, te och vin sätter sina spår på tänderna.

Oavsett om man gjort en tandblekning eller inte så är det bra att undvika onödig missfärgning av tänderna genom att vara försiktig med vissa livsmedel. Våra erfarna medarbetare hjälper dig gärna med råd om hur du ska behålla ditt vita leende.

Tandblekning hos iDental i Stockholm

Hos oss på iDental erbjuder vi två olika tandblekningsmetoder, skräddarsydda för att uppnå dina önskemål. Här kan du välja mellan att bleka tänderna hemma med vår hemblekningskit som tar ca 5-7 dagar eller klinikblekning med lampa där behandlingen genomförs på kliniken av erfarna tandläkare/tandhygienister och tar ca 1,5 timme.

Boka en konsultation med en av våra experter på tandblekning på iDentals tandklinik i Stockholm idag på 08-120 205 80 så hjälper de dig välja den bästa behandlingsmetoden för just dig.

Just nu har vi kampanj på tandblekning – Läs mer här!